Palvelut

Vastaanotto on suljettu toistaiseksi toimiessani päätoimisesti urheilijoiden valmennus- ja kuntoutustehtävissä Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa. Helpoiten tavoitat minut puhelimitse 0405906735.

Naprapaatin vastaanotto

Yksityisvastaanotto on toistaiseksi suljettu.

Kolottaako selkää? Onko polvi kipeä? Puutuuko käsi? Vääntyikö nilkka jalkapallossa? Naprapaatin vastaanotolta saat apua tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen. Saapuessasi et tarvitse lääkärin lähetettä.


Huomioithan että varattu aika tulee perua viimeistään 24h ennen kyseistä aikaa. Peruuttamattomat ajat laskutetaan.

Urheilu ja valmennus

Toimin Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa valmennus- ja kuntoutustehtävissä. 

Urheilijoille, urheiluseuroille ja terveysliikkujille olen tarjonnut kokonaisvaltaista huolto- ja fyysisen valmennuksen palvelua vammojen ennaltaehkäisy huomioiden. Naprapaatin osaaminen biomekaniikan ja liikuntafysiologian saralla auttaa myös urheilijoita saavuttamaan tavoitteitaan!  

Lisätietoja puhelimitse.

Yrityspalvelut

Yrityspalveluiden myynti ei tällä hetkellä ole mahdollista toimiessani täysipäiväisesti urheilijoiden valmennus- ja kuntoutustehtävissä. 

Yrityksille on tarjolla henkilöstön liikuntapalveluita sekä vaivojen hoitoa ja kuntoutusta. Palvelu toimitetaan halutessaan asiakasyrityksen tiloihin, jolloin voidaan ratkoa esimerkiksi työntekijöiden niskan ja hartioiden kiputiloja, helpottaa polvivaivoja tai järjestää työporukalle yhteinen liikunnallinen treeni.

Lisätietoja puhelimitse.

Luentopalvelut

Terveyteen, liikuntaan ja urheiluun liittyvät luentopalvelut yrityksille, järjestöille, urheiluseuroilla tai vaikkapa messuille. Mahdollisia aiheita ovat esimerkiksi toimintakyvyn ylläpitäminen ja kehittäminen ikääntyvillä, nuoren urheilijan rasitusvammat ja niiden ehkäisy tai terveysliikkujan harjoittelun edistäminen ja sudenkuopat. 

Luentokokonaisuus voi kestää tunnin tai useampia päiviä asiakkaan toiveiden mukaan. Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

Lisätietoja puhelimitse.

Hiihdonopetus

Hiihdonopetukset ovat tauolla urheiluakatemian tehtävien ja opintojen pitäessä kiireisenä talvikaudella 21/22.

Jäikö mustikkakeitto rinnuksille ja veren maku suuhun peruskoulun maastohiihdosta? Kulkeeko pertsa, mutta haluaisit oppia luisteluhiihtoa?

Naprapaatin koulutus ja 10 vuoden hiihdonopettajan kokemus yhdistelmänä takaavat lajissa kehittymisen terveysnäkökohdat ja yksilön omat tavoitteet huomioiden.

 Asiantuntevassa opissa löydät hiihdon nautinnon ja saat valmiudet kehittyä myös itsenäisesti olipa sitten tavoitteenasi nautinnolliset keväthanget reppu selässä laavulta toiselle tai tavoitteellinen oman kunnon edistäminen.  

Lisätietoja puhelimitse.